Rietweelde

WONEN AAN VAARWATER

Sluit je ogen, knijp in je arm en doe vervolgens je ogen weer open. Zag je daar nu net een otter voorbij zwemmen? Het verkennen van de omgeving van Rietweelde is een ware ontdekkingsreis. Zet koers naar Weerribben of Wieden. Relaxed peddelend in je kano of aan het roer van je sloepje wacht er om elke hoek weer een nieuwe verrassing.

Iedere woning in Rietweelde heeft een insteekhaven met aanlegsteiger (afmeting circa 4 bij 9 meter). Je kunt echter ook achter aan je tuin aanleggen of misschien voor anker gaan in het haventje van de Watersportvereniging Scheerwolde.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Staande Mastroutes

De Staande Mastroute is een doorgaande vaarroute door Nederland. Geschikt voor zeil- en motorboten met een masthoogte of opbouw van meer dan 6 meter. De totale lengte bedraagt een kleine 460 kilometer, maar je kunt ook een van de drie deeltrajecten varen. De route door Noord-Nederland, via het IJsselmeer door Friesland en Groningen naar Delfzijl, is zeker een aanrader.

Bijzondere

vaarroutes

Alle waterwegen in Wieden en Weerribben staan met elkaar in verbinding. Voor je het weet zet je op een mooie dag koers naar het Tjeukermeer in Friesland. Of je gaat via het Zwartewater en het Zwartemeer het IJsselmeer verkennen. Dichter bij huis valt ook genoeg te ontdekken. Op je gemak langs de pittoreske rietgedekte boerderijen in Kalenberg of Giethoorn. Of een rondje Blokzijl.

Ontwikkeling

Wilma Wonen
www.wilmawonen.nl

Reinbouw Vastgoed
www.reinbouw.nl

Realisatie

Olde Rikkert bouw B.V.
www.olderikkert.nl

Verkoop & informatie

Van Stenwic Makelaardij en Taxaties
Willem de Zwijgerstraat 1
8331 GR Steenwijk
Tel. 0521-711002
info@vanstenwic.nl
www.vanstenwic.nl

Van Dorsten makelaars
Grote Oever 34a
Postbus 83
7940 AB Meppel
Tel. 0522-252200
meppel@vandorsten.nl
www.vandorsten.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2