Rietweelde

Prachtige kavels

Zover het oog reikt, zie je de uitgestrektheid die zo karakteristiek is voor het veenlandschap in dit deel van Nederland. Ergens op de rand van de horizon, waar nu nog grasland is, ontdek je straks een prachtige op zichzelf staande wijk met ruime vrijstaande woningen op bouwkavels vanaf circa 1.200 m². Door het water van het Steenwijkerdiep in het gebied te brengen, creëren we vanuit Rietweelde een directe vaarverbinding met de omgeving. Elke kavel ligt met de tuin aan het water en kent een ruime mogelijkheid tot het aanleggen van een vaartuig. Koopsomindicatie van een kavel (1.200 m2) met een vrijstaande woning is vanaf circa € 485.000 vrij op naam.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

VOOR U OP MAAT GEMAAKT

Eeuwen geleden is Weerribben-Wieden door mensenhanden gemaakt. Zo ontstond een cultuurlandschap waar de natuur nog wat ingrediënten aan heeft toegevoegd. Ook in jouw woning in Rietweelde zie je die mensenhand terug. Zo verraden de ambachtelijk gemetselde gevels puur vakmanschap, evenals de rieten dakbekleding die zo karakteristiek is voor woningen in deze streek. Er zijn drie woningtypes in verschillende kleurstellingen die volledig naar eigen wens en smaak op maat worden gemaakt. Zo komt er straks volop keuze om de woning uit te breiden en in te delen. Eenmaal gesetteld, wil je waarschijnlijk nooit meer weg uit deze omgeving en jouw luxe, comfortabele woning. Een badkamer en slaapkamer op de begane grond of een heerlijke uitbouw met veranda achter de woning? Het kan allemaal.

DUURZAAM EN GASLOOS

In Rietweelde is het om meerdere reden aangenaam toeven. De unieke omgeving is natuurlijk prachtig, evenals je woning. Van buiten een plaatje, van binnen voorzien van alle luxe en comfort die je maar wensen kunt. Zo wordt je woning uitstekend geïsoleerd en gasloos opgeleverd. Verwarming vindt plaats met behulp van een warmtepomp die de vloerverwarming activeert. Zo bespaar je straks in je nieuwe woning direct al flink op je energielasten en ben je voorbereid op de toekomst.

Ontwikkeling

Wilma Wonen
www.wilmawonen.nl

Reinbouw Vastgoed
www.reinbouw.nl

Realisatie

Olde Rikkert bouw B.V.
www.olderikkert.nl

Verkoop & informatie

Van Stenwic Makelaardij en Taxaties
Willem de Zwijgerstraat 1
8331 GR Steenwijk
Tel. 0521-711002
info@vanstenwic.nl
www.vanstenwic.nl

Van Dorsten makelaars
Grote Oever 34a
Postbus 83
7940 AB Meppel
Tel. 0522-252200
meppel@vandorsten.nl
www.vandorsten.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2